Probeer Maglr 14 dagen gratis en vrijblijvend

Maglr gratis proberen? Geef hieronder aan waar je Maglr voor wil gebruiken. Vervolgens richten wij een demo-account voor je in met de bijbehorende functionaliteiten. Voor uitgebreid advies kan je ons bereiken via 076-5430852 of mail naar info@maglr.com

Bedankt
Je aanvraag is ontvangen. Je ontvangt zo snel mogelijk een e-mail met toegang tot Maglr.
Er is iets mis gegaan met het opslaan van het formulier. Controleer de waarde of neem contact op met 076-5430852.

OVER MAGLR

Het verhaal achter het Maglr platform

"Maglr is een tool met als doel, het voor iedereen mogelijk te maken om zelf een betaalbaar digitaal magazine uit te geven, dat gelezen kan worden op zowel je mobiel, tablet als desktop." 

Wij zijn ervan overtuigd dat een digitaal magazine moet draaien om het verhaal dat je ermee wilt vertellen. Om ervoor te zorgen dat je je volledig kunt richten op de inhoud van het verhaal, hebben we onze kennis en ervaring ingezet om Maglr templates te creëren. Deze templates zijn niet alleen mooi vormgegeven, maar bieden ook een leidraad voor de productie en plaatsing van teksten, afbeeldingen, video's en slideshows.

Hierdoor kan je gericht aan de slag met het verzamelen van content en hoef je zelf geen ontwerpen of bladformule te verzorgen. Doordat we deze aanpak hanteren heb je om met Maglr te starten, echt alleen een verhaal nodig dat je wilt vertellen, de rest hebben wij al bedacht en uitgewerkt.


Maglr is een online magazine tool die is ontwikkeld door BlueBerry Media, een Bredaas bedrijf wat al jaren digitale magazines ontwikkelt, voor vooral grotere organisaties. Dit doen we in de vorm van software, maar ook concept & creatie. Grotere organisaties vragen veel maatwerk, wat extra kosten en een ingewikkelder traject met zich meebrengt. Door de hogere kosten die hier vaak bij komen kijken, waren we niet altijd in staat om organisaties te bedienen, met een kleiner budget. Hieruit is Maglr ontstaan. 

NIEUWSGIERIG GEWORDEN?

Wij maken graag een demo voor je klaar