Probeer Maglr 14 dagen gratis en vrijblijvend

Maglr gratis proberen? Geef hieronder aan waar je Maglr voor wil gebruiken. Vervolgens richten wij een demo-account voor je in met de bijbehorende functionaliteiten. Voor uitgebreid advies kan je ons bereiken via 076-5430852 of mail naar info@maglr.com

Bedankt
Je aanvraag is ontvangen. Je ontvangt zo snel mogelijk een e-mail met toegang tot Maglr.
Er is iets mis gegaan met het opslaan van het formulier. Controleer de waarde of neem contact op met 076-5430852.

Maglr Pro editor

voor de grafische professional

De responsive Maglr templates geven al enorm veel mogelijkheden, maar wel binnen een vooraf opgezet stramien. Wil je een pagina helemaal zelf ontwerpen, opbouwen en invullen? Dan geeft de Pro editor je alle uitgebreide mogelijkheden.

Bekijk dit demo magazine met alle mogelijkheden

Ontwikkeld voor de grafische professional

Maglr Pro voelt aan als een online tekenprogramma met daarbij alle opties om animatie en interactie tussen elementen aan te brengen. We hebben Maglr Pro ontwikkeld voor de grafische vormgever die zijn ideeën zonder hulp van technische specialisten zelf kan uitwerken.  

Semi responsive

Fullscreen of juist tablet? Bepaal zelf de uitsneden van je pagina voor desktop en herverdeel daarna de content voor de mobiele weergave.

Vrij positioneren

Je zit niet vast aan een grid. Alle elementen zijn binnen het werkblad vrij te positioneren zonder rekening te houden met technische vereisten.

Gelaagdheid

Elementen deel je op in groepen. Met clicks en hovers bepaal je zelf wanneer een element in beeld komt.

Video & animatie

Maak je pagina levendiger door het toepassen van audio, video en animatie.

TIMING & ANIMATIE

Laat je pagina tot leven komen

Met Maglr Pro kan je zelf bepalen hoe een pagina wordt opgebouwd. Je animeert zelf de verschillende elementen en stelt zo eenvoudig in hoe alles in beeld komt. De tijdlijn geeft je overzicht en laat je snel kleine wijzigingen doorvoeren. We bieden daarbij een uitgebreide bibliotheek met animaties & roll-over effecten.

SCENES

Scroll verticaal door verschillende hoofdstukken

Deel je verhaal op in verschillende ‘hoofdstukken’. Laat een gebruiker binnen een pagina verticaal door de deze hoofdstukken scrollen. Combineer hier fullscreen scens met lange scroll scenes. Binnen iedere scene start je een nieuwe tijdlijn met animatie.

MOBILE

Maak eenvoudige en vooral leesbare mobiele variant 

Ben je klaar met de desktop variant, dan is het tijd voor de mobiele versie. Doordat een desktop pagina enorm complex kan worden kiezen we hier voor een handmatige stap. Je sleept de eerder aangemaakte desktop elementen opnieuw in beeld en maakt deze passend voor de smallere weergave. Hierin bepaal je natuurlijk zelf wat belangrijk is.  

Gebouwd in HTML5

De editor is geschreven in HTML5 (ReactJS). Wat je opmaakt in de editor komt er uit als HTML. Geen verschillen in vormgeving tussen de beheer omgeving en de werkelijke publicatie. Je ziet direct wat je hebt ontworpen. Met de interne preview controleer je het formaat in meerdere browserformaten voordat je de pagina's publiceert. 

Componenten

De Pro editor bevat een aantal standaard componenten, waaruit je zelf een compleet interactieve publicatie kan opmaken. Denk hierbij aan tekst, video, afbeeldingen en audio. We maken geen gebruik van standaard blokken zoals in de template editor, alles wordt door de gebruiker zelf vormgegeven.  Deze componenten dienen als basis.

Audio en Video

Het is mogelijk eigen video's (MP4) te uploaden, maar het is eenvoudiger om video te embedden. Daarom kan je nu een video of youtube URL in het video component plakken. De audioplayer kan je nu makkelijker instellen met een play & stop button indien je ervoor kiest een audio fragment niet als background in te stellen.

Embedden externe content

Het is mogelijk een externe URL te embedden of direct eigen code in te voeren in het embed component. Voor nog geavanceerder toepassingen kan je met een apart FTP account html assets  uploaden om zo met onze Maglr Pro API maatwerk javascript pagina’s te ontwikkelen.

Combineren met Maglr templates

Met alle bovenstaande mogelijkheden kan je complexe pagina's maken. Het blijft ook mogelijk templates te gebruiken. Zo kan je publicaties maken met gecombineerde pagina's die allemaal fullscreen in beeld komen. 


Meer weten? Bekijk de voorbeelden

Bekijk onze voorbeelden wat er ondertussen al met Maglr Pro is gemaakt. Heb je meer vragen over alle mogelijkheden, neem dan contact met ons op voor een demo of bekijk onze tutorial video's op Youtube.NIEUWSGIERIG GEWORDEN?

Wij maken graag een demo voor je klaar