Probeer Maglr 14 dagen gratis en vrijblijvend

Maglr gratis proberen? Geef hieronder aan waar je Maglr voor wil gebruiken. Vervolgens richten wij een demo-account voor je in met de bijbehorende functionaliteiten. Voor uitgebreid advies kan je ons bereiken via 076-5430852 of mail naar info@maglr.com

Bedankt
Je aanvraag is ontvangen. Je ontvangt zo snel mogelijk een e-mail met toegang tot Maglr.
Er is iets mis gegaan met het opslaan van het formulier. Controleer de waarde of neem contact op met 076-5430852.

DE LICENTIEVORMEN

Kies een licentievorm die het beste bij je past

Maglr werkt volgens een maandelijkse licentie. De verschillende kosten zijn grotendeels afhankelijk van de hoeveelheid gebruikers en modules. Een licentie geeft binnen een module meer of minder mogelijkheden. Benieuwd? Meld je aan voor een proefaccount.

Standard
€ 100,-
per maand
€1.200,- per jaar excl BTW

Standard is gericht op particuliere of zakelijke gebruikers. Met de set templates ben je in staat een onbeperkt aantal publicaties op te maken.

Onbeperkt aantal edities
1 omgeving (boekenplank)
10 GB opslag
100 GB per maand verkeer
1 gebruiker
Maglr templates module
100 templates
1 instelbare navigatievorm
Basisset contentblokken
Eigen domeinnaam koppelen
Google Fonts & eigen lettertypen
Google Analytics
Hosting via wereldwijd CDN netwerk
Business
€ 160,-
per maand
€1.920,- per jaar excl BTW

Business geeft je de mogelijkheid met meerdere gebruikers publicaties te maken. Daarbij krijg je toegang tot extra templates en contentblokken.

Onbeperkt aantal edities
1 omgeving (boekenplank)*
25GB opslag
200 GB per maand verkeer
3 gebruikers
Maglr templates module
200 templates
3 instelbare navigatievormen
Alle contentblokken
+ Extra vrije templates & longpages
+ Animaties en effecten
+ Omgeving of editie beveiligen
+ Uit te breiden met extra omgeving
+ Optie maatwerk templates
Pro
€ 280,-
per maand
€3.360,- per jaar excl BTW

De Pro versie is gericht op organisaties met meerdere gebruikers of grafische bureaus die een stap verder willen met de Pro editor.

Onbeperkt aantal edities
1 omgeving (boekenplank)*
50GB opslag
500 GB per maand verkeer
5 gebruikers*
Maglr templates module
+ Advanced Pro editor
200 templates
5 instelbare navigatievormen
Alle contentblokken

* Tegen meerkosten uit te breiden met extra omgevingen of gebruikers. Prijzen exclusief 21% BTW.

DE NIEUWE PRO VERSIE

Voor reclamebureaus en grafisch ontwerpers

Met onze uitgebreide bibliotheek aan templates, in combinatie met de longpages en contentblokken, heb je al veel vrijheid. Wil je toch een stap verder, dan hebben we onze Pro editor. Je start met een blanco werkblad en bepaalt zelf hoe de pagina eruit komt te zien. Meer info

GA EEN STAP VERDER

Zet je corporate story door naar andere middelen

Naast de digitale publicaties bieden we meer mogelijkheden met Maglr. Zet vanuit een enkel platform, je corporate story door naar je presentaties,  websites en zelf je uitgaande offertes. Deze modules zijn vanaf een business licentie voor €60,- per maand extra aan te sluiten.

Salestools & presentaties

Breid je team uit met een Salestool. Zorg dat iedere medewerker hetzelfde verhaal vertelt of laat men zelf persoonlijke presentaties maken.

Campagne websites

Inhoudelijk en visueel sterke longpage websites. Snel en eenvoudig campagnematig in te zetten naast je 'strictere' corporate website.

Interactieve offertes

Scrollende interactieve offertes op desktop en mobiel, die niet alleen opvallen, maar tevens gedownload kunnen worden in PDF formaat.

EXTRA OMGEVINGEN

binnen een enkele licentie

Met een licentie kunnen gebruikers een onbeperkt aantal edities publiceren binnen één publicatie omgeving. Een publicatie omgeving bestaat uit een domeinnaam met een overzicht in eigen huisstijl. Bij een licentie is één omgeving inbegrepen. Stel je wilt je personeelsmagazines afschermen van andere publicaties. Dan is het mogelijk een aparte ‘publicatie omgeving’ af te nemen. De personeelsmagazines zijn dan op een apart domein beschikbaar, in eventueel aparte huisstijl, benaderbaar.


Uitbreiding extra publicatie omgeving

  • Publicaties gescheiden in apart overzicht
  • Te benaderen met een aparte domeinnaam
  • Andere navigatievorm, naamgeving, logo en kleurstelling

Extra omgeving

€60,00 p/mnd per omgeving


Een eenmalige editie?

Geen meerdere edities per jaar maar bijvoorbeeld een enkel jaarverslag? Het is mogelijk om Maglr in bovenstaande licentievormen voor een eenmalige editie af te nemen. Deze kosten starten bij €600,- per jaar. Neem voor meer informatie contact met ons op.

VOOR RECLAMEBUREAUS

Beheer meerdere klanten onder
een enkele licentie

Maak je voor meerdere klanten digitale publicaties? Dan is het mogelijk om onder de licentie van het bureau, meerdere ‘klant omgevingen' te plaatsen. De kosten hiervoor bedragen €720,00 per jaar. (jaarlijks in rekening gebracht). Binnen deze omgeving kan je voor de klant een onbeperkt aantal publicaties plaatsen. Iedere omgeving die we extra aansluiten bevat de mogelijkheden uit de licentie. Een omgeving heeft een apart domein, interface, logo, naamgeving en kleur instellingen.

Voorwaarden

  • Deze mogelijkheid is beschikbaar vanaf een Business account
  • Het beheer van de extra omgeving is enkel benaderbaar vanaf de hoofdlicentie. Indien de klant zelf wil inloggen dient met een extra licentie af te sluiten. 
  • Voor de ‘Salestool module’ en ‘Interactieve module’ dient de klant zelf een licentie af te sluiten.

UITBREIDINGEN

Extra optionele uitbreidingen

Eigen iPad of Android app

We hebben voor Maglr gebruikers de gratis Maglr app beschikbaar. Dit is een app waar je met eigen account op moet inloggen. Wil je nu juist voor lezers een eigen openbare App beschikbaar hebben, dan is dat ook mogelijk. Deze lezers kunnen de digitale magazines downloaden naar hun iPad. Je kunt zelf via het dashboard notificaties sturen en zien hoeveel mensen de App gebruiken. We plaatsen de Android of iOs app in de AppStore of Google Play Store. Eventueel een offline windows app voor zakelijk gebruik. Kosten zijn per gepubliceerde App waar meerdere magazines in kunnen.

€2.600,-
excl. BTW

SSL certificaat / domein

Een SSL certificaat zorgt voor een beveiligde verbinding tussen de bezoekers en het digitale magazine. We kunnen een certificaat voor je aanvragen en koppelen aan het domein in Maglr. De gebruiker krijgt nu een slotje voor zijn domeinnaam te zien wat een veilig en vertrouwd gevoel geeft.

€90,-
excl. BTW per jaar

Maatwerk templates & opties

We hebben een ruime selectie templates ontworpen, die toepasbaar zijn op een breed scala aan onderwerpen. Het kan zijn dat er strenge huisstijl regels zijn waar onze templates niet aan voldoen, of je hebt een leuk idee voor een template die nog niet bestaat. In dat geval kunnen we één of meerdere templates exclusief voor jou, op maat ontwikkelen en toevoegen aan de bibliotheek. Je kunt deze templates ook mixen met bestaande templates.

Op aanvraag
excl. BTW

Opzetten van je Maglr account

Onze ontwerpers zorgen op basis van je huisstijl voor het correct instellen van de kleurstijlen en de typografie. Hierna kan je direct zelf van start met de templates, die staan nu automatisch in de juiste kleuren. Naast de kleurstijl zorgen we voor het aansluiten van de navigatievorm, teksten en domeinnaam.

€360,-
Eenmalige excl. BTW

Training op locatie

We helpen je direct van start te gaan met Maglr. We leggen uit hoe je materiaal verzamelt, waar het aan moet voldoen, hoe je een publicatie samenstelt en hoe het platform werkt. We kunnen een training op locatie geven of bij ons op kantoor in Breda.

€650,-
Eenmalig Excl. BTW

NIEUWSGIERIG GEWORDEN?

Wij maken graag een demo voor je klaar